2 dagen naar Parijs met Viva!! Sanny zoekt GelukVaren en fietsen in Parijs, ik had het nog nooit gedaan, maar deze vlog laat denk ik wel zien dat het echt een must-do is. De fietstocht hebben we gedaan bij Paris by Bike.eu πŸ™‚

VOLG ME OP:
YOUTUBE:
INSTAGRAM: @sannyzoektgeluk
FACEBOOK: @sannyzoektgeluk
TWITTER: :

————————————————————————————
Hoi ik ben Sanny Verhoeven. Om mijn persoonlijke ervaringen op de weg naar geluk te delen, ben ik ‘Sanny zoekt Geluk’ begonnen. Hier vind je handige tips over persoonlijke groei voor een nog beter en mooier leven. Elke donderdag om 16.00 uur en op zondag een vlog om 8.30 uur.
Verwacht vlogs over: geluk, gezonde voeding, reisinspiratie, mindfulness, carriere, succes, je mind, stress verminderen, yoga, lifehacks, productiviteit, de law of attraction, de liefde en mediteren.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.