Eindelijk lente!! Sanny zoekt GelukDeze week was ik lekker veel buiten in het zonnetje, liet ik me maandag pamperen bij de kapper en daarna tijdens opnames voor Fashionchick. Had ik opnames met de @Eindbazen en @MichaelPilarczyk en heb ik lekker geknuffeld met de paardjes en dit heerlijk snuitige pupje.

VOLG ME OP:
YOUTUBE:
INSTAGRAM: @sannyzoektgeluk
FACEBOOK: @sannyzoektgeluk
TWITTER: :

————————————————————————————
Hoi ik ben Sanny Verhoeven. Om mijn persoonlijke ervaringen op de weg naar geluk te delen, ben ik ‘Sanny zoekt Geluk’ begonnen. Hier vind je handige tips over persoonlijke groei voor een nog beter en mooier leven. Elke donderdag om 16.00 uur en op zondag een vlog om 8.30 uur.
Verwacht vlogs over: geluk, gezonde voeding, reisinspiratie, mindfulness, carriere, succes, je mind, stress verminderen, yoga, lifehacks, productiviteit, de law of attraction, de liefde en mediteren.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.