Het gaat mis! Zware week in Gerlos | Sanny zoekt GelukAfgelopen weken zat ik in Oostenrijk voor opnames van tv-programma Off Piste. Het zijn drukke weken, maar ook geweldig leuke weken als je ziet wat ik allemaal mag doen!

VOLG ME OP:
YOUTUBE:
INSTAGRAM: @sannyzoektgeluk
FACEBOOK: @sannyzoektgeluk
TWITTER: :

————————————————————————————
Hoi ik ben Sanny Verhoeven. Om mijn persoonlijke ervaringen op de weg naar geluk te delen, ben ik ‘Sanny zoekt Geluk’ begonnen. Hier vind je handige tips over persoonlijke groei voor een nog beter en mooier leven. Elke donderdag om 16.00 uur en op zondag een vlog om 8.30 uur.
Verwacht vlogs over: geluk, gezonde voeding, reisinspiratie, mindfulness, carriere, succes, je mind, stress verminderen, yoga, lifehacks, productiviteit, de law of attraction, de liefde en mediteren.

Je kunt deze video ook bij de bron bekijken.